joi, 22 aprilie 2010

Ziua Pamantului

Astazi sarbatorim Ziua Pamantului si va ofer cu mult drag un mesaj important si o secventa din meditatia pentru "Mama Pamant", sustinuta in data de 8 aprilie 2010 de Daniela Lucia Nistor.

"Astazi pe continentul american se serbeaza ziua mea, Ziua Pamantului si de aceea va rog sa va uniti in gand cu fratii vostri si sa meditati si sa va rugati pentru vindecarea mea. In timp ce pasiti, binecuvantati pamantul; in timp ce beti apa, binecuvantati-mi apele si in timp ce respirati, binecuvantati atmosfera. Eu ma vindec cu ajutor divin si al vostru si vindecandu-ma aduc vindecare structurilor voastre telurice."

Va iubesc si va binecuvantez.
Mama voastra - Mama Pamant


Multumesc lui GabyS (Dincolo de materie) pentru realizarea videoului.


Daniela Lucia Nistor practica medicina alternativa spirituala si sustine cursuri spirituale de aproximativ 4 ani. Informatiile pentru seminarii i-au fost transmise prin chanelling si au constat in subiecte importante pentru oameni si evolutia lor din momentul respectiv. In 2008, a inceput sa sustina meditatii lunare de grup prin intermediul internetului pentru deschidere de portaluri energetice cu ajutorul maestrilor. Sustine de asemenea si alte meditatii cu teme speciale care i-au fost cerute in anumite zile: meditatii de pace, de schimbare, de celebrare a noului an, de sarbatoarea Pastelui, a Fecioarei Maria, etc.

* Mai multe informatii despre meditatii, terapii, seminarii, gasiti AICI si pe siteul personal al Danielei Nistor -  "Mesajul Luminii".

 *

 Ziua Pamantului este menita sa atraga atentia oamenilor asupra importantei mediului inconjurator. 22 aprilie a devenit Ziua Pamantului (Earth Day) in 1970, la initiativa senatorului american Gaylord Nelson.


Ideea senatorului Nelson s-a bucurat de susţinere din partea unui grup de studenţi, lideri de organizaţii şi oameni de afaceri din Philadelphia, dar şi din alte regiuni, astfel că în 1970, între 16 şi 22 aprilie, au fost organizate tot felul de activităţi pentru a educa publicul cu privire la importanţa protejării mediului înconjurător.

20 de ani mai târziu, în 1990, nu mai puţin de 200 de milioane de oameni din 141 de ţări s-au mobilizat pentru a sărbători Ziua Pământului. Evenimentele din acel an au dat un imbold puternic activităţilor de reciclare şi au pavat calea pentru summitul dedicat mediului înconjurător al Naţiunilor Unite, din 1992. Una dintre cele mai ample mobilizări de Ziua Pământului a avut loc în 2007, adunând circa un miliard de oameni.

Ziua Pământului 2010 coincide cu Conferinţa Mondială asupra Schimbărilor Climatice şi cu Anul Internaţional al Biodiversităţii.

Deşi se bucură de o popularizare mai mică decât Ora Pamantului, când oamenii de pretutindeni sunt chemaţi să nu folosească energia electrică timp de 60 de minute, Ziua Pământului are acelaşi scop: să atragă atenţia asupra degradării mediului înconjurător, asupra efectelor poluării şi să educe cu privire la acţiunile pe care fiecare dintre noi le poate întreprinde pentru a ajuta la conservarea naturii.

Ziua Pământului este sărbătorită şi în România

La Timişoara, de exemplu, copiii preşcolari vor realiza desene şi obiecte din materiale reciclabile, reunite mai apoi într-o expoziţie. La Cluj, se organizează o ediţie specială a Marşului Bicicliştilor. La Turda, Asociaţia Slow Food, Fundaţia de Ecologie şi Turism “Potaissa” şi Asociaţia Ecologistă Floare de Colţ vor organiza diferite ateliere educative pe teme de protecţia mediului, proiecţii de filme pe teme de protecţia mediului şi o excursie la Cheile Turzii. În Bucureşti, la ora 12:00 în Parcul Kiseleff se organizează "Zona liberă de indiferenţă", unde ecologiştii pot semna un document lung de câţiva metri cu mâinile îmbibate în acuarelă. [...]

sursa: Realitatea

 

Niciun comentariu: