joi, 29 aprilie 2010

Arhanghelul Jophiel


 Arhanghelul Jophiel deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau Raza Intelepciunii si Iluminarii. 

Jophiel poate fi chemat oricand, dar de regula il chemam cand simtim nevoia de a fi ghidati din punct de vedere al Intelepciunii si Inspiratiei. Jophiel ne poate ajuta cand avem de sustinut examene, cand lucram la un proiect si la orice altceva ce necesita a minte clara si focalizata pe un anumit subiect.

Arhanghelul Jophiel ne poate asista deasemenea in situatii conflictuale si ne ajuta sa ne umplem de Inspiratie si Intelegere atunci cand avem in jurul nostru oameni ce nu au aceeasi Cale ca a noastra, sau care se tem de a avea Intelegere Spirituala si care prefera sa inchida ochii in fata unui Adevar.
Pentru a-l chema pe Arhanghelul Jophiel, puteti spune tare sau in gand :

„Arhanghel Jophiel, te rog fii langa mine si umple-ma cu Intelepciune si Inspiratie. Te rog, ajuta-ma acum”.

Alternativ puteti vizualiza o raza de Lumina galbena ce va inconjoara si va umple incepand din zona capului si pana la cea a picioarelor, Raza Galbena a Intelepciunii si Iluminarii.
In sectoarele vietii dvs., care va provoaca incertitudine, Arhanghelul Jophiel va ajuta sa va clarificati si sa aveti abilitatea de a vedea mult mai clar ceea ce va provoaca aceasta stare de incertitudine in legatura cu Calea pe care trebuie sa o alegeti.

 Acceptati Intelepciunea si Iluminarea, cu aceeasi Iubire cu care au fost trimise catre voi.
 



Niciun comentariu: