luni, 19 aprilie 2010

Meditatie de vindecare


In aceasta luna a avut loc meditatia de vindecare personala si a Mamei Pamant, sustinuta de Daniela Lucia Nistor. Acum va pot oferi o secventa din aceasta meditatie. Multumesc lui GabyS (Dincolo de materie) pentru realizarea acestui video.



Daniela Lucia Nistor practica medicina alternativa spirituala. Adevaratul dar de a primi mesaje divine i-a fost deschis cu adevarat de catre Fecioara Maria, in urma unui pelerinaj la Medugorje, in 2004, cand experienta ei spirituala a culminat cu o viziune a Maicii Domnului. Au urmat si alte pelerinaje, in alte locuri sfinte, unde relatia sa cu Divinitatea s-a adancit. Perceptia i-a fost schimbata de contactul cu Divinitatea si in prezent, cu ajutorul Entitatilor Superioare de Lumina efectueza prin chanelling comunicari, evaluari personale si tratamente ca forme de terapie spirituala. Mesajele primite au fost concretizate in cartile sale, "Mesajul Luminii pentru romani" si "Pelerinaj la Compostela" pe care le puteti gasi in librarii sau le puteti comanda AICI.

Daniela Lucia Nistor sustine cursuri spirituale de aproximativ 4 ani. Informatiile pentru seminarii i-au fost transmise prin chanelling si au constat in subiecte importante pentru oameni si evolutia lor din momentul respectiv. In 2008, a inceput sa sustina meditatii lunare de grup prin intermediul internetului pentru deschidere de portaluri energetice cu ajutorul maestrilor. Sustine de asemenea si alte meditatii cu teme speciale care i-au fost cerute in anumite zile: meditatii de pace, de schimbare, de celebrare a noului an, de sarbatoarea Pastelui, a Fecioarei Maria, etc.

* Mai multe informatii despre meditatii, terapii, seminarii, gasiti AICI si pe siteul personal al Danielei Nistor -  "Mesajul Luminii".

3 comentarii:

Ana Maria spunea...

Mi-a placut! ;)

AMIRA spunea...

Stiindu-te o persoana sincera, ma bucur ca ti-a placut.Aici sunt doar 7 minute dintr-o ora. Azi am avut o consultatie/meditatie cu Daniela si mi-as fi dorit sa nu se mai termine:) Ma simt excelent!
O zi frumoasa!

GabyS spunea...

Frumos!!! Multumim!