miercuri, 28 aprilie 2010

Arhanghelul Mihail


Arhanghelul Mihail deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii. Arhanghelul Mihail ne ofera protectie spirituala si fizica si poate fi invocat oricand si oriunde. Cind aveti nevoie de ajutor, chemati-l in felul urmator:

„Arhanghel Mihail, te rog ajuta-ma. Am nevoie de protectia si asistenta ta"

Puteti vedea flash-uri minuscule albastre ce sclipesc ca un diamant expus la Lumina, atunci cand arhanghelul este langa voi, iar acesta este semnul lui ca este cu voi. Arhanghelul Mihail ofera curaj si protectie atunci cand sunteti speriati si va va ajuta ghidandu-va atunci cand va simtiti pierduti si simtiti ca ati pierdut directia in viata. 

La fel ca si ceilalti Arhangheli si Ingeri, Mihail nu are nevoie de o anumita ceremonie si cu o simpla cerere de ajutor adresata lui, va raspunde imediat. Cand il chemati  sa va asiste, puteti deasemenea vizualiza o Raza de Lumina Albastra in jurul vostru, care trece prin voi si care va
introduce in frecventa protectiei arhanghelului si a Primei Raze - Raza Albastra a Protectiei.

Simtiti si vedeti aceasta Lumina Albastra ce va inconjoara incepand din zona capului si pana la cea a picioarelor, intr-o maniera calma si ocrotitoare, ce va ajuta sa va eliberati de orice teama si vulnerabilitate pe care le experimentati in acel moment. Simtiti Raza Albastra patrunzand in Chakra Coroanei, trecand apoi prin toate celelalte Chakre, prin corpul vostru si iesind prin picioare in pamantul de sub voi. Pe masura ce Raza Albastra paraseste trupul vostru, simtiti si constientizati cum fiecare senzatie de teama si vulnerabilitate va parasesc deasemeni si sunt inlocuite cu Curajul si Protectia pe care Arhanghelul Mihail vi le ofera. Acceptati Protectia si Curajul lui, impreuna cu Iubirea pe care v-o daruieste, si oferiti-i multumiri sincere.





Sabia Arhanghelului Mihail

Sabia Arhanghelului Mihail va poate ajuta ca sa taiati si sa indepartati orice legatura negativa pe care o aveti in viata voastra, in ceea ce priveste relatiile cu ceilalti. De multe ori ne simtim, ca si cum ceva ne secatuieste de puteri, atunci cand ne aflam in compania anumitor persoane. Vizualizand Sabia Arhanghelului Mihail, ce taie legaturile ce ne conecteaza la energia acelor persoane, ne vom simti eliberati de orice senzatie de neplacuta.

Pur si simplu vizualizati un fir alb ce va leaga de acea persoana sau situatie ce va face sa simtiti ca va scade puterile, si apoi vedeti Sabia Arhanghelului Mihail, ce taie acel fir. Simtiti Protectia si Iubirea ce va invaluie atunci cand arhanghelul este langa voi, simtiti Raza Albastra in jurul si in interiorul vostru.

Arhanghelul Mihail va poate ajuta deasemeni, sa curatati de negativitate o camera sau o cladire. Vizualizati-l invaluit in Lumina Albastra a Primei Raze si simtiti cum Lumina Albastra umple toata camera. Vizualizati cum Lumina Albastra indeparteaza negativitatea si o inlocuieste cu Caldura si Protectie. In timp ce ultimul strop de negativitate se indeparteaza, vizualizati cum Sabia Arhanghelului Mihail taie firul de legatura cu ea, eliberand astfel toata negativitatea.

Arhanghelul Mihail va auzi intotdeauna chemarea voastra – cand sunteti inspaimantati sau cand simtiti nevoia de protectie – pur si simplu rugati-l sa fie langa voi,  fiind gata sa va protejeze in orice situatie ce va cauzeza teama.

Alte articole:  

Ajutorul ingerilor  

Nota: La 2 ore dupa ce am postat acest articol despre Arhanghelul Mihail, am avut o surpriza foarte placuta - am primit un newsletter de la Editura For You care anunta aparitia unei  carti noi, scrisa de Doreen Virtue - "Miracolele Arhanghelui Mihail". Sa fie o simpla coincidenta? Nu... experientele de viata mi-au demonstrat ca nu exista coincidente si totul are un sens, un scop. Deci, am revenit la articol pentru a adauga si informatiile pe care le-am primit. 


*

Newsletter Editura For You:

Arhanghelul Mihail a fost dintotdeauna protectorul si prietenul tuturor celor care ii cer ajutorul. Vindecator, luptator si aparator – Mihail este aducatorul de pace si biruitorul intunericului. In aceasta lucrare revelatoare si inaltatoare - "Miracolele Arhanghelui Mihail" -  renumita autoare Doreen Virtue ne invata care sunt multiplele cai prin care Mihail aduce armonie in vietile oamenilor de pretutindeni, prezentandu- ne niste povestiri adevarate si fascinante, despre cum ii ocroteste el pe cei care se afla la volanul masinii, cum ii indruma pe oameni in cariera si vegheaza asupra copiilor – si chiar isi dezvaluie talentul, mai putin cunoscut, de a repara aparate de uz casnic!

Veti afla cum sa-l contactati pe Mihail si veti descoperi moduri de a lucra cu el, pentru a avea parte de vindecare fizica si emotionala pentru voi insiva, pentru familie, prieteni si pacienti, si cum a ajutat mii de oameni din intreaga lume, sa faca acelasi lucru. Povestirile din aceasta carte va vor deschide inimile in fata iubirii pure si neconditionate, pe care Mihail o ofera tuturor celor care o cer si va vor ajuta sa va simtiti in siguranta, ocrotiti si foarte iubiti!

Iata un fragment din cartea "Miracolele Arhanghelui Mihail":

Aceasta este o carte non‑religioasa, despre arhanghelul numit Mihail – o fiinta cereasca puternica, ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non‑fizica, Mihail interactioneaza cu lumea fizica si o influenteaza. Uneori, asa cum veti citi in aceasta carte, el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

 Arhanghelul Mihail este „mana dreapta” a lui Dumnezeu, avand misiunea de a aduce pace pe Pamant, prin eradicarea fricii si a stresului. Metodele ingenioase ale lui Mihail sunt nelimitate, la fel ca si abilitatea sa de a fi alaturi de mai multi oameni, in acelasi timp. Datorita faptului ca e nelimitat, Mihail este dispus – ba chiar, prefera – sa va ajute, pe voi si pe toti oamenii, in orice situatie al carei rezultat este pacea.

Termenul arhanghel deriva din greaca si inseamna „marele mesager al lui Dumnezeu”. Arh inseamna „primul” sau „cel mai mare”, iar anghel inseamna „mesagerul lui Dumnezeu”. In ebraica si babiloniana, numele lui Mihail inseamna „cel care se aseamana cu Dumnezeu”. Asadar, Arhanghelul Mihail inseamna „cel mai mare mesager, care se asemana cu Dumnezeu”. 

Cu alte cuvinte, Mihail aduce mesaje pure de iubire, de intelepciune si putere, direct din partea Creatorului.

Mihail este unicul inger care detine titlul de „arhanghel” in Biblie – unde este numit si „unul dintre principalii principi”. In Cartea lui Daniel si in Apocalipsa este descris modul in care Mihail ofera protectie, in perioadele de necaz.

In nenumarate legende – mai ales din traditia crestina, iudaica, islamica si celtica – se aminteste despre renumita putere si intelepciune a Arhanghelului Mihail. Insa, acest arhanghel nu este amintit doar in paginile textelor sacre. El traieste si se afla printre noi, chiar acum, in prezent. De fapt, este foarte probabil sa va fi ajutat deja, mai ales daca l‑ati chemat la voi. Este posibil chiar sa va fi indrumat spre aceasta carte.

Dar, inainte sa mergem mai departe, doresc sa clarific cateva lucruri:

1. Mihail nu vrea sa fie idolatrizat.
 Toata slava sa el i‑o ofera lui Dumnezeu si nu vrea ca oamenii sa i se inchine. El este un intermediar intre Creator si creatie (adica, noi). Asadar, il invocam si ii cerem sa ne ajute, dar fara sa i ne inchinam lui – iar aceasta este o deosebire subtila, dar importanta.

2. Mihail este nelimitat.
El poate sa fie alaturi de toata lumea, in acelasi timp, avand experiente unice cu fiecare persoana in parte. Deci, sa nu va faceti griji vreodata ca il deranjati cu o asa‑zisa rugaminte marunta. Mihail doreste sa‑i ajute pe oameni sa dobandeasca pacea in toata lumea, fiind dispus sa ne asiste pe toti in aceasta privinta. Prin urmare, el vrea sa va ajute sa infaptuiti orice va aduce voua pace, la nivel personal.

Desi Mihail este asociat cu anumite religii, adevarul este ca el ajuta pe toata lumea. El ii iubeste pe toti oamenii, neconditionat, exact asa cum o face si Dumnezeu. Insa, desi este foarte puternic, Mihail intervine in viata voastra doar daca ii dati permisiunea, intrucat nu va poate incalca liberul arbitru. Asadar, trebuie sa‑i cereti ajutorul, inainte sa vi‑l poata oferi.

In timpul scrierii acestei carti, am capatat obiceiul de a‑l invoca pe Arhanghelul Mihail. Ii admir pe cei care au scris povestirile din aceasta carte, deoarece cu totii au avut prezenta de spirit de a‑i cere ajutorul lui Mihail, in momentele grele din viata lor. Este atat de simplu sa spunem „La naiba!” (sau ceva mai dur), cand se intampla ceva rau. Dar este un obicei mult mai constructiv sa exclamam, pur si simplu: „Arhanghele Mihail!”

Dumnezeu si ingerii, inclusiv Mihail, raspund la orice chemare de ajutor. Astfel ca puteti cere cu voce tare, in tacere, in scris sau prin cantec. Ii puteti cere ajutorul printr‑o invocatie traditionala, o afirmatie sau chiar printr‑un simplu „Ajuta‑ma, Mihail!” Important nu este cum cereti, ci faptul in sine.

Deci, de ce sa‑l chemati pe Mihail, cand ii puteti cere ajutor direct lui Dumnezeu? Este cel mai bine sa va urmati propriile credinte religioase si spirituale, iar daca simtiti ca este de preferat sa vorbiti doar cu Dumnezeu, atunci aceasta este, cu siguranta, calea cea mai buna de urmat. Insa eu am aflat ca, atunci cand ii cerem ajutor Creatorului, ingerii sunt mesagerii care intervin. Cu alte cuvinte, rezultatele sunt aceleasi fie ca ii cerem ajutor lui Mihail, fie lui Dumnezeu. Ii puteti cere Atotputernicului sa il trimita pe Mihail la voi, sau puteti apela direct la arhanghel.

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia (el este sfantul patron al ofiterilor de politie si al membrilor armatei), el este cel care va pazeste de energiile joase. Daca va faceti griji in privinta integritatii anumitor oameni sau spirite, chemati‑l pe el. Ca paznicul de la usa unui club de noapte select, Mihail se va asigura ca doar fiintele de iubire si lumina pura se vor apropia de voi. Pe langa legiunea de ingeri numita „Ceata Indurarii” care il asista, Mihail lucreaza si cu Iisus, cu sfintii si cu alti arhangheli si zeitati religioase.

Majoritatea acelora care au contribuit cu povestirile lor la aceasta carte l‑au vazut, l‑au simtit sau l‑au auzit pe Arhanghelul Mihail. Veti vedea ca, in afara de a‑i cere ajutorul fara niciun fel de asteptare in ceea ce priveste modul in care va veni, ei nu au facut nimic pentru a invoca aceasta vizita. Atunci cand cereti ajutorul Arhanghelului Mihail, acesta spune intotdeauna da… si va puteti baza pe faptul ca ajutorul lui va veni intr‑un mod perfect si surprinzator de placut.

In urmatoarele patru capitole, vom explora cum aceasta fiinta cereasca ia legatura cu noi prin intermediul simturilor noastre fizice. Intalnirea voastra cu Arhanghelul Mihail va semana cel mai probabil cu relatarile din aceasta carte, chiar daca va avea propriile variatii unice. Asta deoarece Mihail urmeaza instructiunile celui mai complex, precis si uimitor computer din univers: intelepciunea Divina si infinita a lui Dumnezeu. Asadar, fiecare interventie si misiune de salvare din partea lui Mihail este croita dupa persoana si situatia in cauza.



Niciun comentariu: