marți, 4 mai 2010

Arhanghelul Raphael



Arhanghelul Raphael deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.

Invocati-l pe Arhanghelul Raphael, atunci cand voi sau cineva de langa voi are nevoie de vindecare. Il puteti ruga pe Raphael sa ajute la vindecarea altei persoane decat a voastre, si o va face, dar el nu va interfera cu vointa liber exprimata a celuilalt, asa incat daca aceasta persoana nu doreste vindecarea spirituala, nu poate fi fortat sa o primeasca. Arhanghelul Raphael este deasemenea vindecatorul animalelor, din amandoua regnurile, salbatice si domestice, iar energia subtila a acestuia, este primita cu mare recunostiinta de toate vietuitoarele.

Arhanghelul Raphael poate deasemeni sa ne ajute in vederea vindecarii personale. Pentru aceasta trebuie doar sa-l invocam:

„ Arhanghel Raphael, trimite spre mine energia ta vindecatoare, acum. Te rog, permite-mi sa simt Iubirea ta si energia ta vindecatoare ce imi patrunde in tot corpul”.

Alternativ puteti vizualiza Raza de Lumina Verde Smarald, ce intra in corpul vostru si va patrunde de la cap si pana la picioare, invaluindu-va in iubitoarea si calda energie a Arhanghelului Raphael. Simtiti Lumina Verde ce patrunde in fiecare zona a corpului vostru, a mintii voastre si a sufletului vostru, si care elibereaza orice durere pe care o puteti avea.
Arhanghelul Raphael va poate deasemenea ajuta in vindecarea sufletului vostru de orice trauma remanenta dintr-o viata anterioara. Vizualizati Raza Verde de Lumina linistind orice durere pe care ati adus-o cu voi in aceasta viata, dintr-una anterioara.

Cand il invocati pe Arhanghelul Raphael, in scopul de a vindeca alte persoane, puteti spune urmatoarele:

„Arhanghel Raphael, te rog sa trimiti Raza ta de Lumina Vindecatoare catre ... numele persoanei... pentru a-l ajuta sa aiba parte de o viata sanatoasa, libera de durere si suferinta.”

Nu ezitati sa ii cereti Arhanghelului Raphael sa va asiste. In curand veti simti efectele binefacatoare ale prezentei lui.





Alte articole:



Niciun comentariu: