joi, 8 aprilie 2010

Ajutorul ingerilor (partea I)


Ingerii nu va parasesc niciodata si nici nu va ignora. Ei va vor asculta indiferent de ora din noapte sau din zi pe care o alegeti pentru a-i invoca. In timp ce veti fi conectati la fiecare Arhanghel, veti fi deasemeni conectati la fiecare din Razele pe care acestia le deservesc, si deci automat la culoarea corespunzatoare. Prin simpla vizualizare a culorii pe care o deserveste fiecare Arhanghel, veti simti automat si legatura ce se stabileste cu fiecare dintre acestia. Acest lucru este ideal pentru acei ce au dificultati in a vizualiza obiecte sau fiinte, deoarece in acest caz se cere simpla vizualizare a unei culori.

Cei 7 Arhangheli si cele 7 Raze ale acestora

Arhanghelul Michael ce deserveste Prima Raza, denumita si Raza Albastra sau Raza Protectiei si a Puterii.

Arhanghelul Jophiel ce deserveste cea de-a Doua Raza, denumita si Raza Galbena sau raza Iluminarii si Intelepciunii.

Arhanghelul Chamuel ce deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii.

Arhanghelul Gabriel ce deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Armoniei si Puritatii.

Arhanghelul Rafael ce deserveste cea de-a Cincea Raza, denumita si Raza Verde sau Raza Vindecarii si a Adevarului.

Arhanghelul Uriel ce deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii.

Arhanghelul Zadkiel ce deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii



Ierarhia ingerilor

Arhanghelii fac parte dintr-o diviziune a fiintelor Angelice, ce urmaresc si ocrotesc rasa umana. Cei 7 Arhangheli principali lucreaza prin conexiunea numita Culorile Ingerilor si ne acorda asistenta in multe aspecte ale vietii noastre, iar pentru aceasta trebuie doar sa ii invocam. Sunt 9 nivele in cadrul Ierarhiei Ingerilor, incepind cu cea a Serafimilor, nivel ce este cel mai apropiat de inaltimea la care se afla Sursa, si terminind cu cea a Ingerilor ce sunt cei mai aproape de rasa umana.

Cele 9 nivele, in ordinea apropierii lor de Sursa, sunt urmatoarele:

Serafimii
Serafimii sint fiinte de Lumina Pura, se afla pe nivelul cel mai apropiat de cel al Sursei si sunt considerati a fi Ingerii Luminii Pure, a Iubirii si a Focului. Serafimii stralucesc atit de puternic, incit nu vom putea nicicand sa-i vedem cu ochii fizici, dar ii putem accesa prin rugaciuni sau cereri.

Heruvimii
Urmatorul nivel este cel al Heruvimilor, ce canalizeaza energia pozitiva de la Sursa. Acestia au in grija Stelele. Ei reprezinta Intelepciunea Sursei.

Tronurile
Tronurile sint urmatorul nivel si dirijeaza energia catre noi, prin Ingerii nostrii Pazitori. Ei sunt cercetatorii Sursei, creaza si colecteaza energii pozitive, si deasemeni reprezinta Justitia Divina. Totodata ei acorda asistenta in probleme de karma.

Domeniile
Domeniile sunt urmatorul nivel si reprezinta Intelepciunea si Intuitia.

Puterile
Acestea sint Ingerii ce tin registrele istoriei umane. Ei ne trimit mesaje de atentionare, atunci cand cineva sau ceva, are intentia de a ne provoca raul. Puterile ne vor ajuta sa vedem din toate punctele de vedere o situatie sau o problema, si ne protejeaza ori de cite ori avem nevoie.

Virtutile
Virtutile lucreaza mana in mana cu Tronurile si trimit Energie Spirituala pentru a ajuta oamenii sa isi dezvolte uneltele necesare progresului pe cale spirituala aleasa. Acestia iubesc oamenii si de multe ori infaptuiesc miracole. Virtutile reprezinta deasemenea Curajul extrem.

Principiile
Principiile vegheaza tarile, orasele si grupurile de oameni ce se afla pe aceasta Planeta. Ei protejeaza conducatorii politici si religiosi si ii ajuta sa ia deciziile corecte.

Arhanghelii
Arhanghelii sunt Ingeri ce pot apartine concomitent mai multor nivele, dar de regula prefera sa lucreze cu oamenii cand si unde pot. Ei sunt considerati „ trupele Speciale de Forta” a realitatii angelice. Ei canalizeaza energia pozitiva provenita de la Sursa, catre omenire. Ei au calitati diferite, calitati ce va vor fi prezentate detaliat in urmatoarele articole.

Ingerii
Ultimul nivel, dar acest lucru nu inseamna ca au o importanta mai mica decat celelalte nivele. Ingerii ne ajuta pe parcursul vietii de zi cu zi si ne aduc informatii si asistenta de la Sursa. Ingerii nostri Pazitori apartin acestui nivel si lucreaza indeaproape cu noi, tot timpul. 

Niciun comentariu: