duminică, 2 mai 2010

Arhanghelul Gabriel


Arhanghelul Gabriel deserveste cea de-a Patra Raza, denumita si Raza Alba sau Raza Puritatii si Armoniei.

Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa lucram cu Lumina si sa ne putem apropia de Adevarul Spiritual. Gabriel ne ajuta deasemeni sa ne imbunatatim abilitatile de comunicare, sa ne exprimam talentele in toate zonele vietii noastre, sa fim capabili de a exprima, simti si transmite bucuria si armonia catre toti din jurul nostru.
Invocati-l pe Arhanghelul Gabriel, atunci cand aveti nevoie de asistenta in Calea Spirituala pe care ati ales-o si deasemenea cand doriti sa aduceti Armonia in viata voastra si in relatiile pe care le aveti cu tot ce va inconjoara.

„Arhanghel Gabriel, am nevoie de asistenta pentru a vedea care este drumul meu spiritual si ca sa ma conduci acolo unde trebuie sa fiu”.

In acelasi timp, puteti vizualiza o stralucitoare si pura Raza de Lumina Alba ce va inconjoara incepand din zona capului, care va umple de Puritate si Armonie si care va face capabili sa exprimati si sa transmiteti bucuria si iubirea catre tot ceea ce va inconjoara.


Arhanghelul Gabriel este in mod particular de ajutor in eliberarea de orice forma de descurajare pe care o puteti primi de la voi insiva sau de la cei din jur.

Nu ezitati sa cereti ajutorul Arhanghelului Gabriel, sa fie cu voi, si acceptati Puritatea si Armonia cu aceeasi Iubire cu care v-au fost daruite.

Alte articole:


Ajutorul ingerilor
Arhanghelul Mihail
Arhanghelul Jophiel
Arhanghelul Chamuel
Arhanghelul Raphael 
Arhanghelul Uriel
Arhanghelul Zadkiel

Niciun comentariu: