vineri, 30 aprilie 2010

Arhanghelul Chamuel



Arhanghelul Chamuel deserveste cea de-a Treia Raza, denumita si Raza Roz sau Raza Iubirii. Ne asista in orice problema legata de Inima, de Iubirea de Sine si de Iubirea pentru Ceilalti.

Invocati Arhanghelul Chamuel, in primul rind sa va ajute sa va vindecati inima si sa va indrume in procesul Iubirii de Sine. Rugati-l sa va umple Inima, mintea si sufletul cu Iubire. Simtiti aceasta Iubire cum va patrunde corpul si in momentul in care va simtiti comfortabil Iubindu-va pe voi Insiva, aceasta Iubire va incepe sa se proiecteze catre toti ceilalti din jurul vostru. Odata ce aceasta va avea loc, veti descoperi ca veti atrage catre voi din ce in ce mai multe fiinte umane pline de Iubire si blandete, care vor simti Iubirea ce izvoraste din voi.

Invocati Arhanghelul Chamuel spunand urmatoarele, cu voce tare sau in liniste:

„ Arhanghel Chamuel, am nevoie de Iubirea si indrumarea ta, sa pot vedea Iubirea ce exista in mine si sa fiu capabil sa o proiectez catre toti si toate din jurul meu. Te rog, ajuta-ma.”

In acelasi timp puteti vizualiza o minunata si calda Raza Roz, o lumina roz ce va inconjoara si va patrunde incepand din zona capului si pana la picioare, umplandu-va de Iubire. Simti  aceasta Raza de Lumina Roz, cum va traverseaza corpul si apoi vizualizati cum se proiecteaza din Inima voastra catre tot ceea ce va inconjoara.

Alte articole:

Niciun comentariu: