marți, 4 mai 2010

Arhanghelul Uriel


Arhanghelul Uriel deserveste cea de-a Sasea Raza, denumita si Raza Aurie sau Raza Pacii. 

Arhanghelul Uriel va ajuta sa aduceti Pacea si Linistea catre Oameni si catre Lume. El lucreaza indeaproape cu Vremea si poate asista Omenirea si Planeta in activitatea de recuperare dupa dezastre naturale, cum ar fi uragane, inundatii, incendii. Invocati-l pe Arhanghelul Uriel ca sa avertizeze inaintea producerii unor dezastre, sau pentru asistenta, dupa ce acestea s-au produs.



Arhanghelul Uriel va asculta deasemenea, cand aveti nevoie de a aduce Pacea in vietile voastre sau a celor din jurul vostru. Daca simtiti ca aveti un conflict cu cineva din apropierea voastra, pur si simplu vizualizati Raza Aurie a Pacii, a Arhanghelului Uriel, cum va invaluie de la cap si pana la picioare si care aduce instantaneu o calmare a situatiei. Simtiti cum Lumina calatoreste in trupul vostru si apoi radiaza catre cei din apropierea voastra, aducand o stare de calm, pace si liniste.

Pentru a trimite pace catre intreaga omenire, vizualizati Pamantul inconjurat de aceasta Raza Aurie de Lumina si simtiti cum patrunde in Planeta Pamant si in tot ceea ce se afla in interiorul si pe invelisul ei. Cereti ca acest sentiment de Pace sa fie prezent si accesibil oricarei fiinte, pentru a creea o lume mai buna.

Pentru a-l invoca pe Arhanghelul Uriel, puteti spune:

„Arhanghel Uriel, te rog sa aduci Pacea, Armonia, Intelegerea si Iubirea in existenta noastra si ajuta-ne sa avem o viata mult mai sigura si bazata pe retrezirea spirituala”.






Alte articole:

Arhanghelul Raphael
Arhanghelul Zadkiel

Niciun comentariu: