sâmbătă, 12 decembrie 2009

RUGACIUNI DE IERTARE

          
          Rog sufletul .......... (numele), sa ma ierte pentru tot ce i-am gresit de acum si de altadata, cu vorba, cu gandul sau cu fapta, cu stiinta sau fara stiinta.


          Iert sufletul lui .......... (numele) pentru tot ce mi-a gresit de acum si de altadata, cu gandul, cu vorba sau cu fapta, cu stiinta sau fara stiinta, si-i daruiesc din tot sufletul meu, cu toata dragostea, toata iubirea mea, tot ce am mai bun si mai frumos in mine.


          Rog Sfanta Treime sa ne ierte pentru tot ce am gresit fata de intreaga Creatie Divina si pentru toata dizarmonia produsa in jurul nostru cu voie sau fara de voie, cu stiinta sau fara stiinta, de acum si de altadata.

AMIN

5 comentarii:

Geanina Codita spunea...

Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

angels4soul spunea...

aproape bine "colega"....doar ca se face in 4 pasi nu trei si....e important ca intai sa daruiesti tu iertarea apoi sa ceri sa fi iertata...la fel se fac si rugaciunile de dezlegare...

AMIRA spunea...

Aceste rugaciuni de iertare nu au fost inventate de mine. Se pare ca se face in trei pasi si in ordinea pe care am scris-o... nu doresc si nici nu-mi permit sa schimb ordinea. Am scris-o asa cum am primit-o de la o persoana de incredere. Asa ca... schimba tu ordinea cum vrei si mai adauga inca un pas. Sincer, nu cred ca acest lucru are importanta atata timp cat rugaciunile sunt spuse din inima. Probabil stii ca sunt primite si rugaciunile sincere, cu propriile-ti cuvinte, nu neaparat cele invatate sau citite din carti.
Dar... vazand ca esti fecioara, iti inteleg spiritul critic:)

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Doamnei AMIRA !
~
Vă doresc (încă o dată) Un AN NOU Minunat ! La Mulţi Ani ! ... cu Sănătate !
~
Bine că NU aţi ... continuat "polemica" ... amândoi aveţi dreptate !
~
În 1997 ... am făcut primele 3 grade ... la radiestezie. Le-am repetat de cel puţin 10 ori ... dar "ceva" mă ţinea în loc ! (încă mă "ţine")...şi nu am mai "avansat" ... deşi ... am "înaintat" !
ESTE suficient să SPUI :
Doamne Dumnezeule ! ... cu toată încrederea, rezultatele însă pot fi simultane ... sau NICIODATĂ !
În ambele situaţii ... SĂ Mulţumim !
(mai ales când NU vin ... Dumnezeu ŞTIE !)
~
Vă Iubesc !
Doamne ajută !
~,

AMIRA spunea...

Multumesc DoarATAT!