sâmbătă, 4 septembrie 2010

Ajutorul ingerilor (partea a 2-a)

Rugaciunea catre Arhanghelul Mihail ajuta pentru protectia impotriva spiritelor legate de pamant si fata de alte spirite intunecate si pentru reamintirea si indeplinirea Menirii in Viata;


Rugaciunea pentru vindecarea efectelor unei agresiuni psihice

"Arhanghele Rafael, te rog patrunde in trupul meu si vindeca orice dezechilibru sau impuritate ce ar putea proveni din gandurile de furie sau teama. Arhanghele Mihail, te rog inlatura pe oricine din lumea spiritelor sau din lumea materiala care nu actioneaza pentru binele meu suprem. Ingeri pazitori ai persoanei sau persoanelor care m-au atacat psihic, va cer sa ajutati sa readuceti armonia si pcea in aceasta situatie si sa inlocuiti toata suferinta cu pace. Cer ca toate efectele greselilor care au fost facute in toate timpurile sa fie anulate de catre si pentru toti cei implicati. Va multumesc."


Taierea cordoanelor eterice

"Arhanghele Mihail, te chem acum in ajutor. Te rog sa tai cordoanele de teama care ma golesc de energie si vitalitate."

Anularea surselor de teama si dependenta a altor persoane fata de tine: ex. teama ca o vei parasi, convingerea ca esti sursa ei de energie si fericire etc. Pentru efectuarea unei purificari fata de alta persoana trebuie mai intai sa cerem voie, apoi: ramanem tacuti cateva clipe, respiram si inspiram linistit si cerem ajutor Arhanghelului Mihail.  Probabil vei simti cum cordoanele sunt taiate sau smulse din tine. Se poate sa simti schimbari in presiunea aerului sau alte semne palpabile ca aceste cordoane sunt taiate. Persoanele de la celalalt capat al cordonului se vor gandi la tine in clipa in care li se taie cordonul, fara sa stie de ce. Ba chiar pot sa iti trimita o multime de telefoane se mesaje de genul "Tocmai ma gandeam la tine."


Vindecarea unei neintelegeri

"Dragi ingeri pazitori ai lui X, am inima grea de suferinta, suparare si vinovatie. Vreau sa fiu sigur(a) ca ma port bine cu X si ma rog la voi pentru ajutor si indrumare. Va rog sa vorbiti cu X si sa-l(o) ajutati sa ma inteleaga mai bine. Va rog sa ne ajutati sa trecem peste mandria si orgoliile noastre si sa ne exprimam adevarata iubire reciproca. Va cer ajutorul pentru a aduce pace in aceasta situatie. Va multumesc."


Anularea urmarilor unei greseli

"Doamne Dumnezeul meu, recunosc ca am facut o greseala si te rog ca toate urmarile acelei greseli sa fie anulate in toate directiile din timp - prezent, trecut si viitor - pentru toti cei afectati. Iti multumesc."


Cititi si Ajutorul ingerilor (partea I)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Minunat! Multumiri .

Ana Maria spunea...

Ce faci Amira, nu mai postezi nimic? Parca era vorba ca faci o postare cu Cetatuia.. Pupici!