joi, 6 mai 2010

Arhanghelul Zadkiel


Arhanghelul Zadkiel deserveste cea de-a Saptea Raza, denumita si Raza Violet sau Raza Libertatii.

Arhanghelul Zadkiel va poate ajuta, daruindu-va Raza Libertatii, a Bucuriei, a Iertarii, a Justitiei si a Eliberarii. Invocand Raza Violet, puteti aduce toate aceste aspecte in viata voastra.

Folosind Raza Violet, puteti ajuta la eliberarea negativitatii si la aducerea libertatii, bucurandu-va astfel de viata si de toate oportunitatile ce se ivesc in calea voastra. De asemeni puteti lucra la fel de bine, pe aspectul Iertarii.

De fiecare data cand il chemati pe Arhanghelul Zadkiel si Raza sa Violet, ajutati la aducerea schimbarilor in plan pamantean si ajutati la pregatirea pentru un viitor spiritual.

Cand il invocati pe Arhanghelul Zadkiel, spuneti tare sau in gand:

„Arhanghel Zadkiel, invoc acum Raza Violet, pentru a ma elibera din negativitatea ce ma inconjoara in acest moment.” (puteti sa specificati starea care va cauzeaza negativitatea si inabilitatea de a gasi libertatea ).

Puteti sa-l invocati pe Arhanghelul Zadkiel, pentru a va ajuta sa va eliberati de orice karma si sa aduceti entuziasm in viata voastra.

In mod aditional, puteti vizualiza o Raza de Lumina Violet, ce va invaluie de la cap si pana la picioare, si care va elibereaza de negativitatea si teama ce va infraneaza libertatea de a merge pe drumul pe care il considerati a fi cel corect. In momentul in care simtiti aceasta Raza de Lumina Violet, o puteti extinde catre ceilalti din jurul vostru, catre situatii ce au nevoie de aceasta Raza, si chiar catre intreaga omenire si planeta.

Arhanghelul Zadkiel si Raza de Lumina Violet, va ajuta sa va recastigati libertatea de care aveti nevoie pentru a va indeplini scopurile si ambitiile.


Alte articole:


3 comentarii:

Limena spunea...

Multumesc pentru articolele cu Arhanghelii!
Am citit de curand intr-o carte "Intreaba-ti ghizii!" de rolul celor din lumea spirituala, implicit Arhanghelii. Asa ca sunt interesata de numele Arhanghelilor si domeniul in care actioneaza fiecare din ei.
Continua sa scri, voi fi atenta la articolele cu dansii si mai ales cei din lumea spirituala...
Ma arat interesata pentru ca am inteles de ce ne ajuta, fapt ce inainte nu-l puteam intelege.

Limena spunea...

M-ar interesa sa stiu daca cunosti vreo carte in care detaliaza mai mult despre Arhangheli si daca exista in Romania sau in format electronic...

AMIRA spunea...

Iti multumesc pentru ideea pe care mi-ai dat-o. Am adaugat o noua categorie blogului - CARTI... jos, in dreapta, voi adauga linkuri catre cartile care, dupa parerea mea, merita citite. Am adaugat azi cateva despre ingeri.
Cred ca ar trebui sa incepem sa comunicam cat mai mult cu aceste minunate fiinte de lumina si sa le multumim pentru ajutorul pe care ni-l ofera tot timpul.